Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii

Ghidul tau autentic de shopping.       
                                                                             


Garatia produselor

Pentru a va bucura de integritatea si stralucirea bijuteriilor Zarro Design, va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni:

-a se evita contactul cu apa si purtarea bijuteriilor in timpul somnului

-se interzice ca bijuteriile sa fie supuse la socuri mecanice, fie ele si accidentale (agatarea cu imbaracamintea, imbratisarea cu o alta pesoana, tinerea copiilor mici in brate, etc.)

-a se feri contactul cu substante corozive (acizi, sulf, perhidrol, xilina, mercur, etc.) sau cosmetice care contin astfel de substante (sapun cu sulf, vopsea de par, lacuri de unghii, acetona, spray-uri, etc.)

- se interzice efectuarea muncilor fizice in gospodarie purtand bijuteriile (menaj, gradinarit, etc.)

- a nu se lasa la indemana copiilor

- in cazul nerespectarii acestor instructiuni, SC Zarro Design Production SRL nu isi asuma responsabilitarea deteriorarii biuteriilor.

Sunt excluse toate celelalte pretentii in raport cu SC Zarro Design Producton SRL, precum:

- rambursarea contravalorii eventualelor daune indirecte cauzate de utilizarea bijuteriilor

- reducerea sau majorarea pretului bijuteriilor

Garantia de conformitate este de 12 de luni. In primele 6 luni de la cumparare. consumatorul nu trebuie sa dovedeasca neconformitatea, se considera ca aceasta a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 12 luni, lipsa conformitatii va trebui dovedita de consumator.

spacer
 
 
Website detinut de Zarro Design Production S.R.L., CIF: 41139260, Reg.Com: J29/1842/2019

zarro.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.