Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii

Ghidul tau autentic de shopping.       
                                                                             
POLITICA DE RETUR 


Daca nu sunteti multumiti de calitatea produselor cumparate din magazinul nostru online, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului (conform OUG nr. 34/2014 – privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta), fara nici o explicatie, iar noi va vom returna suma platita de dumneavoastra minus cheltuielile de transport.
In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014, costul livrarii produsului returnat catre noi va fi acoperit de dvs.

Conform prevederilor OUG 34/2014, daca dvs., in calitate de consumator, doriti sa va retrageti din contractul la distanta, generat la momentul plasarii comenzii pe site-ul zarro.ro, va trebui sa competati un formular de retragere,declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail.

Formularul de retragere se trimite înapoi completat la adresa de email contact@zarro.ro doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

Cum se procedeaza pentru a returna un produs si a primi banii inapoi: 

In termenul de 14 zile este obligatoriu sa ne contactati, telefonic: +40748939393 sau pe email: contact@zarro.ro, de intentia dvs de returnare a produsului.
Ne trimiteti produsul pe care doriti sa il returnati prin curier la fel cum a fost trimis, la adresa Str. Aleea Pajurei nr.4, Bl. B3, Sc.A, Et.2, Ap. 9, Ploiesti, Prahova, cod:100235.
Cheltuielile de returnare ale produselor sunt platite de dumneavoastra.
În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea declaratiei neechivoce de retragere.  Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni, etc.  Returnarea banilor se va face prin aceeași metodă de plată ca la comanda inițială.
Este obligatoriui ca produsul returnat sa fie in ambalajul original, si sa fie insotit de factura sau/si certificatul de garantie.

Pentru mai multe informatii despre procedura de returnare va rugam sa ne contactati la numarele de telefon +40748939393, +40747939393 sau la adresa de email: contact@zarro.ro.

Informații importante despre dreptul consumatorului de retragere,sunt stipulate in Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

spacer
 
 
Website detinut de Zarro Design Production S.R.L., CIF: 41139260, Reg.Com: J29/1842/2019

zarro.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.