Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii

Ghidul tau autentic de shopping.



       
                                                                             



Cand pasiunea pentru natură se împletește cu inspirația și îndemnarea se obține un rezultat cu valoare ridicată la rang de artă.

Prin lucrările noastre realizate manual, unicat sau in serie foarte mică, arta este dezvaluită în diferite forme și stiluri.


În atelierul nostru activitatea a inceput acum aproape 10 ani de la pasiunea pentru pietre prețioase și semiprețioase și s-a ajuns în ziua de astazi la creație de bijuterie contemporană de o finețe rară, care îmbină materiale de calitate de tipul cristalelor Swarovski, zirconia si metale prețioase, toate acestea transformandu-se în bijuterii care încantă posesoarele. Stilul clasic este preferatul nostru, dar ne place jocul de culoare, de forme și răspundem provocarilor pentru abordarea altor stiluri, asortate celor vestimentare.


Recent am adaugat în portofoliul nostru și o alta forma de exprimare în artă, tablourile unicat, originale, pictate de artist plastic, care au ca sursă de inspirație natura și mediul urban, dar și interpretari mai puțin obișnuite, de tipul celor abstracte.


Calitatatea materiilor prime și a materialelor, garanția pe care o oferim creațiilor, seriozitatea în abordarea comenzilor, promtitudinea, precum și flexibilitatea, sunt atuuri pentru care clienții nostri comandă cu incredere creațiile din atelierul Zarro Design.


Asadar, te invitam și pe tine să "fii parte din creatie”!

spacer
 
 
Website detinut de Zarro Design Production S.R.L., CIF: 41139260, Reg.Com: J29/1842/2019

zarro.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.